ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Αγαπητοί συνδημότες,

Η εξασφάλιση με ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ της πόλης του Κιάτου και των όμορων χωριών ήταν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ το οποίο με πολύ κόπο ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ. Ο έλεγχος ποιότητας γίνεται τακτικά και όλες οι χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις αναρτώνται και είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΣ (https://www.deyasik.gr/analiseis_nerou.php).

Η εξασφάλιση πόσιμου νερού, βελτίωσε την ποιότητα ζωής όλων μας. Εξοικονομούνται εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τα νοικοκυριά και τη ΔΕΥΑΣ. Περιορίστηκε δραστικά η χρήση πλαστικών μπουκαλιών.

Δόθηκε και μια οικονομική ανάσα σε εσάς τους καταναλωτές, με τη μείωση του τιμολογίου ύδρευσης πάνω από 40%, όπως διαπιστώσατε και στον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΣ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια όλο το 24ωρο για τη συνεχή υδροδότηση όλης της περιοχής ευθύνης της, παρά τους απρόβλεπτους παράγοντες όπως οι συχνές διακοπές ρεύματος και οι βλάβες στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης.

Το ΝΕΡΟ είναι πηγή ζωής, είναι φυσικό αγαθό και ΑΝΗΚΕΙ εξίσου σε ΟΛΟΥΣ.

Το πολύτιμο αυτό αγαθό οφείλουμε να το προστατεύουμε και να το χρησιμοποιούμε σωστά, αποφεύγοντας να το σπαταλάμε αλλά και να το δυσφημούμε. Τέτοιες ενέργειες υπονομεύουν και μόνο κακό κάνουν στην αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας.

Το ΝΕΡΟ είναι ΠΟΣΙΜΟ 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Διαψεύστηκαν όλοι αυτοί που για μικροπολιτικές σκοπιμότητες διέδιδαν και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να διαδίδουν, ότι το νερό δεν είναι πόσιμο και δεν επαρκεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με την υγεία των πολιτών δεν παίζουμε.

Το κεφάλαιο ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ έκλεισε μια για πάντα. Η Ιστορία γράφτηκε, δε διαγράφεται, δεν παραγράφεται και δεν ξαναγράφεται.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και την εμπιστοσύνη σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Περισσότερες πληροφορίες: