ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ σε παροχές με ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων σας ενημερώνει πως παρατηρείται ότι μια ομάδα δημοτών δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, συστηματικά και ανεξάρτητα από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και εις βάρος όλων αυτών που παραμένουν συνεπείς στις πληρωμές τους.

Η κατανάλωση του νερού όμως, απαιτεί δικαιοσύνη και η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για την εξασφάλισή της.

Η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και η συντήρηση των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης και όμβριων που εξυπηρετούν όλους τους πολίτες, απαιτεί σημαντικά έξοδα τα οποία όμως καλύπτονται μόνο από τους συνεπείς καταναλωτές.

Γι’ αυτό η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 θα προβεί σε νέες διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και αποστολή των οφειλών στην Εφορία. Το μέτρο εφαρμόζεται τελευταία και έχουν ήδη σταλεί στην Εφορία τέτοιου είδους ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η επιχείρηση απευθύνει έκκληση στους πολίτες που αγνοούν συστηματικά τις, με ευνοϊκούς όρους, ρυθμίσεις να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η ρύθμιση η οποία είναι ενεργή, προβλέπει προκαταβολή 10% του συνολικού ποσού και τα υπόλοιπα σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

 

Ο Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων

Νίκας Παναγιώτης